Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

WIE BEN IK?

Ik ben Susan Isenborghs, erkend EFT Therapeut gespecialiseerd in het omgaan en loslaten van emoties en de oorzaken van klachten en problemen.

Ik werk al jaren met kinderen, eenvoudigweg omdat mijn hart bij kinderen ligt. Kinderen zijn stuk voor stuk bijzonder en uniek, en ik ben dankbaar dat ik iedere dag van ze mag leren.

Door mijn werk, rots en water trainer en gezins begeleider kwam ik met veel kinderen en hun ouders in aanraking. Hierdoor signaleerde ik dat er veel kinderen waren die niet lekker in hun vel zaten. Hier en daar behaalde ik zeker resultaat, maar mijn ervaring was dat dat niet genoeg was, en dat frustreerde mij en hun ouders.

Gelukkig ontdekte ik EFT.

En zo begon mijn verhaal.

Op vakantie leerde ik een jonge man kennen, ook een rots en water trainer die mij tipte op de M5, een werkende pestaanpak. En via deze M5 kwam ik in aanraking met EFT.

Na er veel over gelezen te hebben en tijdens de opleiding van de M5 werd mij al snel duidelijk dat dit niet waar kon zijn. (Ja ja ook ik was sceptisch) En ben ik me steeds verder gaan verdiepen d.m.v workshops.

Tot mijn grote verbazing werkte het echt!!

Het kon toch niet zo simpel zijn?

Ik ben toen thuis met mijn eigen kinderen aan de slag gegaan, en de resultaten waren verbluffend.

In 2012 heb ik de HBO+ opleiding tot realisatie EFT therapeut afgerond bij Ben Meijer.

Deze intensive opleiding heeft mij veel emotionele vrijheid opgeleverd, ik leerde heel veel over mezelf, mijn gezin, maar ook over mijn verleden en de vele patronen en verwachtingen van andere.

Daarna ben ik me steeds verder gaan verdiepen en volgde ik verschillende opleidingen en workshops omtrent EFT en spiertesten.

Ik ben erg dankbaar en voel me blij dat ik dit heb mogen leren om zo mijn eigen kinderen te helpen als zij het nodig hebben, maar dat ik via deze weg ook erg veel kan betekenen voor andere mensen.

Ik ben iemand die echt contact zoekt, een verbinding maakt met iedereen die met mij aan de slag gaat.

Luisteren is hierbij het sleutelwoord.

Niet alleen naar de woorden maar ook naar de diepere emotie. Zo gaan we samen op zoek naar een mogelijkheid om blokkades uit de weg te ruimen.

Mijn uiteindelijke doel is om je te helpen en begeleiden naar het moment waarop jij zelf emotioneel, fysiek, en sociaal weer sterk genoeg bent om verder te kunnen.

Ik vind het belangrijk dat jij je welkom en veilig voelt bij mij.

Wie of wat je ook bent het is goed zo want jij mag zijn wie je bent.

To Top